Mi is az Alphascience?

Innovatív francia cég

Az Alphascience egy rendkívül innovatív cég, amely az esztétikai orvostudomány bőrtudományának szentelte munkásságát.
A márka Franciaországban alapított, csapatunk nagy tapasztalattal rendelkező emberekből áll; mind elhivatottak a bőrápolás, a tudomány, a szépség és az innováció iránt. Tudósok, biológusok, dermatológusok, plasztikai sebészek, esztétikai orvosok.
Minden egyes termékünk egyedi. Innovatív kutatásainknak köszönhetően, exkluzív, erőteljes összetevőket alkalmazunk termékeinkben, amelyek mind a természet által biztosítottak. Ilyen példának okáért a csersav illetve a glutaminsav, melyeket egyedülálló módon az Alphascience alkalmazott első ként a kozmetikai iparban.
Kifejlesztettük a leginnovatívabb technológiát a hatékony antioxidánsok, például az L-aszkorbinsav C-vitamin stabilizálására, akár egyedülállóan magas koncentrációban.
MADE IN FRANCE: minden termékünk garantáltan Franciaországban kerül előállításra megfelelően a magas szintű európai biztonsági, környezetvédelmi követelményeknek, az ISO 9001, ISO 22716 minőségirányítási rendszerek elvárásainak és GMP certifikáció feltételeinek megfelelően.

Alphascience ideológia

Az Alphascience filozófia két alapvető funkció kombinálásán alapszik: az antioxidánsok által biztosított védelmen illetve a hatékony korrekción.
A környezeti stressz elleni védelem a kulcs: az ultra viola sugárzás, a légszennyezettség, a dohányzás, a stressz és az alkohol a korai bőröregedésért leginkább felelős tényezők.
Az Alphascience szérumok erős hatóanyag komplexumokat egyesítenek magukban, ezek által semlegesítve a szennyező anyagok bőrre gyakorolt hatásait.
Az Alphascience kezeléseknek olyan korrekciós funkciójuk van, amelyet az erősen koncentrált összetevők biztosítanak a bőrbe történő optimális felszívódás által, így korrigálva az öregedés jeleit. Összetevőinket minden termékünkben specifikusan a célzott korosztály öregedési tényezőire szabva alkalmazzuk.

Fő értékeink

Tudományalapú innováció terén kifejlesztettünk egy speciális szakértelmet a természetes összetevők komplex molekuláris egyesületeire és az antioxidánsok védő tulajdonságaira koncentrálva.
Dermatológiai hatékonyság. Ultra célzott formulák, nagymértékben adagolt innovatív összetevők, hogy véglegesen és hatékonyan korrigálják az öregedés valamennyi jelét. Termékeink mind tesztelt és bőrgyógyászok, plasztikai sebészek és esztétikai orvosok által jóváhagyott komplexumok. Alkalmazhatóak önálló esztétikai eljárás formájában, illetve akár kiegészítő kezelésként is.
A természet finomított textúrájából, a botanikai kutatás ritka összetevőiből, finom illatokból, a hatékonyság és a jólét kombinálásából. Prémiumcsomagolásunk üveg, végtelenül újrahasznosítható természetes anyag.
A természettel való harmónia. A természet megfigyeléséből, megértjük az elemek közötti kölcsönhatásokat és azt, ahogyan az aktív hatóanyagok a bőrben lévő elemek szerint változnak. Parabénmentes, fenoxi-etanolmentes, állatkísérletek nélkül létrehozott orvosi kozmetikumaink Önnek is megelégedettségére válnak.

Miért válassza az Alphascience kezeléseket?

Eredményeink a rendkívül erőteljes természetes összetevők szinergiáin alapulnak, amelyek kutatásaink alapján kiegyensúlyozott és optimális koncentrációban kerülnek termékeinkben felhasználásra a gyors és látható eredmények elérése érdekében.

Rólunk

A Planmed Kft. az Alphascience magyarországi képviselete, amely több mint 30 éves egészségügyben szerzett tapasztalatával 1993 óta áll a magyar egészségügy szolgálatában. Az általunk forgalmazott termékek innovatív, kiváló minõségû orvosi eszközök, gépek, berendezések. Amerikai, angol, francia, német, olasz, svájci gyártmányúak, felhasználási területüket tekintve aneszteziológiai, intenzív terápiás, esztétikai és plasztikai sebészeti, szívsebészeti termékek.

Célunk, hogy a magyar egészségügy fejlődését a magasabb minőségű, legmegbízhatóbb eszközök biztosításával, színvonalas munkával segítsük, ezért a 2002-es évben az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert építettük ki, működtetjük, és 2003 februárja óta tanúsítvánnyal rendelkezünk.

A Planmed Kft az alábbi gyártók termékeinek kizárólagos forgalmazója: Calmed, CryoLife, Euromi, Euroset, Lipoelastic, LogicAir, Nagor, Teoxane – kozmetikum, DermaRoller, Radiant filler.

Kapcsolat

Planmed Kereskedő Korlátolt Felelősségű
Társaság.

Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112. I ép. I. em.
Adószám: 10820830-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-26200
Bankszámlaszám: Citibank 10800007-60000000-13431019

Ügyfélszolgálat:
Hétfő-Csütörtök: 9:00-16:00, Péntek: 9:00-13:00
e-mail: office@planmed.hu
telefon: +36 1 275 2091